Arodo doet mee met VICTAM 2019 | Arodo Total Bag-Handling
Feed, graanverwerking en biomassa

Het internationale evenement richt zich op professionals in de feed, graanverwerking, aquafeed, petfood en de biomassa-industrie. Het is een driedaagse ‘one-stop-show‘ een laat bezoekers kennismaken met de nieuwste technologieën, ingrediënten en additieven voor een optimale productie. De hoogwaardige conferenties en zakelijke matchmaking maken het tot een topevent. 
Een greep uit het programma:
 
  • IFTC 2019
  • Aquafeed Horizons 2019
  • GMP+
  • Allaboutfeed
  • Technische seminaries

Verpakkingsmachines voor veevoederbranche

Bij Arodo zetten we al vele jaren in op de feed- en graanindustrie. We kennen de uitdagingen en noden van de sector, zoals reinigbaarheid en het voorkomen van productcontaminatie. Onze unieke ontwikkelingen en verpakkingsmachines komen hier volledig aan tegemoet. Van zakkenvulmachines, zakvacuumeerstations, vacumeermachines voor luchtdicht en vacuum verpakken, palletisers tot rekhoesmachines.

Als marktleider in klantgerichte verpakkingsoplossingen kijken we ernaar uit om tijdens onze 10de deelname aan VICTAM bestaande klanten te woord te staan, gericht advies te geven en in gesprek te gaan met nieuwe bedrijven. 

Je vindt ons in hal 6, stand D068. Neem gerust contact met ons op voor gratis toegangskaarten.

We hopen je op VICTAM te ontmoeten. Tot dan!


Team Arodo
 

Tags

Datum van inzending

Andere posts over dit thema

“Ook de verpakkingsindustrie evolueert! Arodo wil een voortrekkersrol spelen op vlak van verpakkingsoplossingen op maat. Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.”

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en aanbiedingen in één pakket. Enkel bij interessante nieuwtjes bezorgen we een e-mail, niemand houdt van spam.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en aanbiedingen in één pakket. Enkel bij interessante nieuwtjes bezorgen we je een e-mail, niemand houdt van spam.

We contacteren u graag!

Voer alsjeblieft uw naam en telefoon nummer (inclusief landnummer) in.
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Call me back